Slider

Üdvözöljük Környén!

2851 – Környe, Alkotmány u. 2. | telefon: 34/573-100 | kapcsolat: info@kornye.hu

szököttrabA Tatabányai Rendőrkapitányság fogolyszökés bűntett elkövetése miatt keresi a házi őrizetéből megszökött Juhász Gyulát, aki lopás bűntett és más bűncselekmények elkövetése miatt került házi őrizetbe, tatabányai otthonában történő fogva tartását a Veszprémi Törvényszék rendelte el. A 46 éves tatabányai férfi november 1-jén délután megszökött otthonából és azóta ismeretlen helyen tartózkodik.

A rendőrök a városból kivezető utakon ellenőrző-átengedő pontokat állítottak fel. Mindenkit igazoltatnak és valamennyi gépjármű utas-, és csomagterét átvizsgálják a járőrök.

Juhász Gyula megtalálásban a rendőrség a lakosság segítségét is kéri. A képen látható férfi 170 centiméter magas, rövid, ősz hajú. Orra horgas, termete szikár, arca beesett. A háta széles, homlokán vízszintesen egy 5 centiméteres behegedt sebhely található. Általában barna színű bőrkabátot visel, és hamis okmánnyal igazolja magát.

A Tatabányai Rendőrkapitányság kéri, aki a képen látható Juhász Gyulát felismeri, tartózkodási helyéről érdemi információval rendelkezik, névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán (h-cs: 8-16, p: 8-13), vagy a 107, 112 központi segélyhívó számok valamelyikén. Bejelentés tehető továbbá a 34/517-777-es telefonszámon.

Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság

2015. november 1. 17:04

 

Megosztás