Slider

Üdvözöljük Környén!

2851 – Környe, Alkotmány u. 2. | telefon: 34/573-100 | kapcsolat: info@kornye.hu

autómentes nap_9A Kisfaludy Mihály Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola az Ökoiskola program keretében ebben a tanévben is megszervezte az autómentes napot, s mint az eredményhirdetésen kiderült, a részvétel messze túlszárnyalta az eddigieket: 1-2 diák kivételével szinte valamennyien kerékpárral vagy sétálva érkeztek a program napján az iskolába.

A szeptember 22-ei autómentes nap 1998 óta igyekszik a társadalom környezettudatosságát erősíteni. A rendezvény egyik hosszú távú célkitűzése, hogy rávegye a rendszerint autóval munkába, iskolába vagy kikapcsolódni járókat, hogy az utazáshoz fenntartható alternatív közlekedési módokat vegyenek igénybe.

aum_eredményh_2Az Ökoiskola címet viselő környei általános iskola évek óta megszervezi a programot, s az eredmények ismeretében elmondható, hogy az eddigiek közül az idei bizonyult a legsikeresebbnek. Az eredményhirdetésen 13 osztály vehette át az első helyezettnek járó ajándékot, azaz ők 100%-osan teljesítettek. Három osztály maradt le az első helyről, ők is pár százalékkal csupán.

I. helyezett: 1.a; 2.a; 3.a; 3.b; 4.a; 4.b; 5.a; 6.a; 6.b; 7.a; 7.b; 8.a; 8.b;

 

II. helyezett: 1.b; 2.b; 5.b;

Az osztályok az elismerő oklevél mellett Környe Község Önkormányzatának támogatásaként egy-egy müzli szeletet is átvehettek, illetve Bartis Gábor r. főtörzszászlós jóvoltából minden alsó tagozatos diák a biztonságos közlekedésre figyelmeztető karkötőt is kapott, amely a sötétben fényvisszaverőként működik.

 Az intézmény valamennyi osztálynak gratulál, támogatóiknak pedig köszönik az erkölcsi és anyagi segítségnyújtásukat!

autómentes napautómentes nap_18 autómentes nap_2 autómentes nap_3 autómentes nap_6 autómentes nap_7 autómentes nap_8 autómentes nap_10 autómentes nap_11 autómentes nap_12 autómentes nap_14 autómentes nap_15 autómentes nap_16aum_eredményh_9 aum_eredményh aum_eredményh_1 aum_eredményh_3 aum_eredményh_4 aum_eredményh_5 aum_eredményh_6 aum_eredményh_7 aum_eredményh_8

Megosztás