Slider

Üdvözöljük Környén!

2851 – Környe, Alkotmány u. 2. | telefon: 34/573-100 | kapcsolat: info@kornye.hu

bolyaiA tatabányai Bolyai János Általános iskola ebben a tanévben is meghirdette háromfordulós, levelezős matematika versenyét 3-8. évfolyamon. A feladatok megoldásából idén sem hiányozhattak a környei Kisfaludy Mihály Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola tanulói, akik szép sikereket értek el a rangos megmérettetésen.

Az iskola 3-4. évfolyamáról 31 diák indult  és teljesítette a három forduló feladatait. Felkészítő tanáraik Csóra Jánosné, Horti Károlyné, Kubicza Mihályné, Maticsné Szabó-Kovács Ágnes voltak. A felsősök közül heten neveztek a versenyre, őket Kollárné Paragi Éva és Sárköziné Kovács Mária készítette fel.

A három forduló összesítése után hét tanuló jutott be a döntőbe: Köpe András 3.a; Matics Gergő 3.b; Szűcs Anna, Tóth Szabolcs (ő sajnos betegség miatt nem tudott részt venni a döntőn) 4.b; Szántó Csongor 6.a; Szücs Kinga 6.b és Hartmann Vivien 8.b. A döntőben a kisfaludy-s diákok közül ketten dobogós helyezést értek el, korcsoportjában Hartmann Vivien a második, Szántó Csongor a harmadik helyen végzett, mindkettejük felkészítő tanára Kollárné Paragi Éva volt. A legkisebbek között Köpe András is szép eredményt ért el, ő hatodikként zárta a versenyt, amelyre Horti Károlyné készítette fel.

Gratulálunk a gyerekeknek és felkészítőiknek, s további sok sikert kívánunk! Az intézmény ezúton fejezi ki köszönetét Környe Község Önkormányzata számára a döntőbe jutott gyerekek utaztatásában nyújtott segítségért.

(A fotón betegség miatt sajnos nem szerepel valamennyi döntőbe jutott diák.)

 

Megosztás