Slider

Üdvözöljük Környén!

2851 – Környe, Alkotmány u. 2. | telefon: 34/573-100 | kapcsolat: info@kornye.hu

9ovi-gyumolcsFokhagyma! Krumpli! – kisebb bakikat is elkövettek a gyerekek hétfőn, amikor a Vöröskereszt környei szervezetének képviseletében gyümölcsökkel teli ládákkal kopogtatott be a csoportokhoz Andor Ildikó titkár és Budaházi Jánosné. Nagyjából évtizedes múltra tekint vissza, hogy az egészségnevelési hónapban, azaz november napjainak egyikén a szervezet ízletes, különleges, s legfőképpen egészséges finomságokkal ajándékozza meg az apróságokat, ezúttal több mint 30 ezer forint értékben vásárolt be a titkár.

A kicsik többsége természetesen azonnal felismerte a banánt, ananászt, narancsot, kivit, kókuszdiót, mandarint, a datolyaszilva, grapefruit és pomelo azonban már okozott némi fejtörést, egy kisfiú pedig határozottan állította, hogy ez utóbbi óriás citrus az ő kertjükben is megtalálható.

A finomságokból a gyerkőcök – mint ahogy eddig minden évben – az óvodapedagógusok segítségével gyümölcssalátát készítenek majd, amitől – ezt is kórusban zengték – nagyon egészségesek lesznek.

1ovi-gyumolcs3ovi-gyumolcs 4ovi-gyumolcs 5ovi-gyumolcs 6ovi-gyumolcs 7ovi-gyumolcs 8ovi-gyumolcs 11ovi-gyumolcs 12ovi-gyumolcs 13ovi-gyumolcs 14ovi-gyumolcs 15ovi-gyumolcs 16ovi-gyumolcs 17ovi-gyumolcs 18ovi-gyumolcs 19ovi-gyumolcs 20ovi-gyumolcs21ovi-gyumolcs

Megosztás