Slider

Üdvözöljük Környén!

2851 – Környe, Alkotmány u. 2. | telefon: 34/573-100 | kapcsolat: info@kornye.hu

1kézműves-környebányaCsütörtök délután a környebányai Közösségi Házban várta kézműveskedni a gyerekeket a tatabányai Családsegítő Szolgálat és Gyermekjóléti Központ. Az épületbe lépve – a kinti kánikulához mérten – kellemes hűvös, de legfőképpen elmélyülten rajzoló, ragasztó, festő, lyukazó fiúk, lányok látványa fogadta az érkezőt.

Ez a tesómnak lesz ajándék! – mutatta egy kisfiú a félig kész, színes gyöngyökből varázsolt karperecet, egy másik kislány pedig azt, hogy miként lehet egy egyszerű sajtdobozból dekupázs technikával ékszer, vagy más „kincsek” elrejtésére csinos kis tartót varázsolni. 4kézműves-környebányaEgy nagyobbacska lányka, miután megdicsértem lovas rajzát, „szabadkozott”: szebbet is tudok…

A játszóház nem először várta és várja a nyári szünetben a környei gyerekeket. Folytatva a tavalyi hagyományt, idén eddig két alkalommal a környei Művelődési Házban, csütörtökön pedig Környebányán csalogatták a kicsiket, nagyokat, akik újabb és újabb technikákkal ismerkedhettek meg, majd gyönyörködhettek alkotásaikban, és ha ajándéknak szánták, nem csupán maguknak szerezhettek velük örömet.

2kézműves-környebányaLegközelebb, s egyben az idei nyár utolsó alkalmaként augusztus 8-án, csütörtökön 13 és 15 óra között válogathatnak a gyerekek díjtalanul a kézügyességet fejlesztő és egyáltalán nem utolsó sorban sikerélményt, örömet szerző lehetőségek között a környei Művelődési Házban.

A program szervezője a TTKT ESZI Családsegítő Szolgálat és Megyei Módszertani Gyermekjóléti Központ, támogatja: Környe Község Polgármesteri Hivatala.

3kézműves-környebánya 5kézműves-környebánya

 

Megosztás