Slider

Üdvözöljük Környén!

2851 – Környe, Alkotmány u. 2. | telefon: 34/573-100 | kapcsolat: info@kornye.hu

A környei mazsorettek májusi, bemutatkozó előadásukra készítendő fellépő ruhák megvásárlását támogatják mindazok, akik április 16-án, szombaton ellátogatnak a művelődési házba.

A jótékonysági disco szervezői mindenkit várnak, akik szívesen támogatják a nemes cél megvalósulását, s szeretnének egy hatalmasat bulizni.

17-21 óráig az általános iskolásoké a táncparkett, majd este 10 órakor kezdődik, s hajnali 5-ig tart a sunset boulevard party. A rendezvényre támogatói jegyek is vásárolhatók. Bővebb információ Friedrich Ritától kérhető a 06 20 9847875-ös telefonszámon, vagy a ritus78@gmail.com e-mail címen.

A környei mazsorett csoport tavaly októberben alakult Laczóné Friedrich Rita vezetésével.

Kezdetben pontosan egy tucat ifjú hölgy ismerkedett a botforgatás, a mazsorett tánc alapjaival, ám ahogy múltak a napok, hetek, s terjedt a hírük az iskolában, óvodában egyre többen kaptak kedvet. Ma már majdnem harminc 5 és 11 év közötti, mozogni vágyó kislány táncol két korcsoportban.

Laczóné Friedrich Rita elégedett lehet, hiszen a gyerekek nagyon ügyesek, lelkesek, rengeteget fejlődtek e pár hónap alatt, s izgatottan készülnek a május elsejére tervezett bemutatkozó előadásukra.

Az elindulásnál természetesen az önkormányzat is bábáskodott, s a képviselő-testület legutóbbi ülésén úgy határoztak, hogy 230 ezer forinttal támogatják az ifjú hölgyek fellépő ruháinak beszerzését. A májusi bemutatkozásukhoz ugyanis elengedhetetlen a ruhák elkészíttetése, csizmák megvásárlása, ám a teljes szükséges összeghez még mindig hiányzik 50 ezer forint. A segítséget a kis mazsorettek a remények szerint május elsején egy szívet melengető premierrel hálálják meg!

Megosztás