Slider

Üdvözöljük Környén!

2851 – Környe, Alkotmány u. 2. | telefon: 34/573-100 | kapcsolat: info@kornye.hu

Szent Flórián és Szent György napja alkalmából a tatai új sportcsarnokban tartott közös rendőr-tűzoltónapi állománygyűlést pénteken a Komárom-Esztergom Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság és a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság. Az ünnepségen Popovics György, a megyei közgyűlés elnöke köszöntőjében, a rendőri és a tűzoltói hivatást méltatta, mind a tűzoltók mind a rendőrök hazánk és embertársaink biztonságát tartják szem előtt. Magasztalta Szent Flóriánt és Szent Györgyöt, a két szervezet védőszentjét, akik – mint mondta – belső meggyőződésből és a hit erejéből cselekedtek, igazi példaképek.

A közös rendezvény zárásaként Farkas Gábor rendőr dandártábornok, megyei rendőrfőkapitány, Németi László tűzoltó ezredes, megyei igazgató és a települési polgármesterek is elismerésben, jutalomban részesítették a kiváló szakmai teljesítményt nyújtó kollégákat.

Környe Község Önkormányzata nevében Pákozdi Ferenc alpolgármester Díszoklevelet nyújtott át Bartis Gábor főtörzszászlós részére a településen végzett kiváló és lelkiismeretes körzeti megbízotti munkája, Bene Zsolt, a  Környei Polgárőr és Önkéntes Tűzoltó Egyesület elnöke részére a település lakóinak élhetését segítő áldozatos munkája, valamint Hernádi Zsolt tűzoltó főhadnagy részére a település közigazgatási területén végzett magas színvonalú hatósági munkájának elismeréseként.

fotók: katasztrofavedelem.hu

Megosztás