Slider

Üdvözöljük Környén!

2851 – Környe, Alkotmány u. 2. | telefon: 34/573-100 | kapcsolat: info@kornye.hu

kisfaludy címerA Kisfaludy Mihály Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola értesíti a szülőket, hogy a művészeti tagozatokra pótbeiratkozást tart. Azok az óvodások, akik 2015. augusztus 31-éig betöltötték az 5. életévüket, néptáncra jelentkezhetnek. Az iskolások a néptánc, grafika, báb, színjáték tagozatok közül választhatnak.

A pótbeiratkozás helyszíne a kisépületben található gazdasági iroda, időpontok:

augusztus 31. (hétfő) 16-18.30

szeptember 1. (kedd) 14-18

szeptember 2. (szerda) 14-17 és a Vackor Óvodában 15-16.30

szeptember 3-4. (csütörtök-péntek) 10-14

Az intézmény felhívja a szülők figyelmét, hogy a Rendszeres Gyermekvédelmi Támogatásról szóló Jegyzői határozat már nem jogosít térítési díj mentességre, helyette a következő szabályozás érvényes.

A törvényi módosítások értelmében „Minden esetben ingyenes a halmozottan hátrányos helyzetű, a hátrányos helyzetű tanuló, a testi, érzékszervi, középsúlyos és enyhe értelmi fogyatékos, továbbá az autista tanuló részére az első alapfokú művészetoktatásban való részvétel.”

A tanuló csak akkor kaphat mentességet a térítési díj fizetése alól, ha a jegyző által kiállított hátrányos helyzetű, illetve halmozottan hátrányos helyzetű igazolást bemutatja.

A művészeti tagozat működésére az iskolai házirend érvényes. Az iskola pedagógiai programja alapján a beiratkozás egy tanévre szól, kiiratkozni indokolt esetben, a szülő írásbeli kérésére, félévkor lehet.

 

Megosztás