Slider

Üdvözöljük Környén!

2851 – Környe, Alkotmány u. 2. | telefon: 34/573-100 | kapcsolat: info@kornye.hu

Festettek, vágtak, ragasztottak a gyerekek csütörtökön a művelődési házban, ahol a tatabányai Családsegítő Szolgálat és Gyermekjóléti Központ szervezésében a nyári szünet alatt kéthetente Pitypang Játszóház várja a kicsiket.

A gyerkőcök, akik között Környebányáról érkező is akadt, láthatóan élvezettel kézműveskedtek, hogy otthon eldicsekedhessenek a saját maguk készítette ceruzatartóikkal, üzenő facsipeszeikkel, vagy fotókereteikkel.

A díjtalanul látogatható programra minden második csütörtökön délután 1 és 3 óra között várják a gyerekeket a művelődési házban, s akik részt vesznek a foglalkozásokon, biztosan nem bánják meg, hiszen a szervezők elárulták: a számos kézműves meglepetés között lesz bizony pólófestés is.

A környei időpontok (július 7., július 21., augusztus 4., augusztus 18.) mellett augusztus első hetében Környebányára is ellátogat a Pitypang Játszóház.

A program szervezője a TTKT ESZI Családsegítő Szolgálat és Megyei Módszertani Gyermekjóléti Központ, támogatja: Környe Község Polgármesteri Hivatala.

Megosztás