Slider

Üdvözöljük Környén!

2851 – Környe, Alkotmány u. 2. | telefon: 34/573-100 | kapcsolat: info@kornye.hu

A Kisfaludy Mihály Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola nyílt napok keretében várja a szülőket és érdeklődőket november 7-én és 8-án 8-tól 13 óráig a 2-8. évfolyamokon. A nyílt napok során a tanórák látogathatók, kivéve a helyettesített órákat. Az órákon egyszerre 6-8 érdeklődőt tudnak fogadni, a tanórákról szóló tájékoztatókat az intézmény bejáratánál tekinthetik meg a vendégek.

Az iskolában november 7-én 17 órától „Info-veszélyzónák” címmel tart előadást Biacsi Sándor főtörzszászlós prevenciós szakértő a Szülői Munkaközösség és az iskolavezetés közös szervezésében. Az előadás témája: a mobil eszközök embertámogató használata, az azoktól való esetleges függőség. Az intézmény szeretné az iskolában az eszközhasználatot keretek között tartani úgy, hogy a gyerekek ne váljanak azok foglyaivá, hanem céltudatosan és megfelelő időszakban kezeljék azokat.

A Kisfaludy Mihály Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskolában mindenkit szeretettel várnak a nyílt napokra, valamint az info-veszélyzónák című előadásra!

Megosztás