Slider

Üdvözöljük Környén!

2851 – Környe, Alkotmány u. 2. | telefon: 34/573-100 | kapcsolat: info@kornye.hu

Lassan négy évtizedes múltra tekint vissza a környei önkormányzat képviselő-testületének Kul­tu­rá­lis, Okta­tási, Sport és Nem­ze­ti­ségi Bizottsága által szervezett Karácsony Kupa, hiszen első alkalommal 1981-ben csaptak össze az általános iskola tornatermében labdarúgócsapatok, hogy eldöntsék, ki a legjobb. Azóta sem múlt el egyetlen december sem a már hagyományos karácsony előtti teremfoci nélkül, a december 22-ei tornán öt csapat küzdött a kupáért, köztük a Halszem, melynek tavaly, tavalyelőtt, és azelőtt is sikerült megszereznie.

A csapatok körmérkőzéseket játszottak, mégis akár egyfajta döntőnek is beillett volna az utolsó, tizedik összecsapás, a Kisház FC és a Vashíd meccse, hiszen addigra a Halszem magabiztosan, 12 ponttal állt az élen, ugyanakkor 6 ponttal zárt a Miller Pub, szintén hatot gyűjtött össze a Kisház FC, míg a Vashíd hármat.
Nem sikerült azonban brillíroznia és a hat pontosok közé sorakoznia a Vashídnak, miután a két csapat a gólzáporosnak egyáltalán nem nevezhető mérkőzés során 1-1-re egalizált. A kupát tehát ismét a Halszem hódította el, a Kisház FC hét ponttal a második, a Miller Pub hattal a harmadik helyen végzett, negyedik lett a Vashíd, ötödik pedig a nullpontos Retró.
A Gólkirályi címet hét góllal Péter Martin (Miller Pub) szerezte meg, míg a legeredményesebb hálóőrnek Harsányi Bence bizonyult a Vashíd csapatából.

Megosztás