Slider

Üdvözöljük Környén!

2851 – Környe, Alkotmány u. 2. | telefon: 34/573-100 | kapcsolat: info@kornye.hu

4játszóházGyöngyök, damilok, papírlapok, ollók, ragasztó, pohárkák, színes szalvéták, s a kreativitás vette át a főszerepet csütörtök délután a környei Művelődési Házban, ahol nyári szünetben a Tatabányai Családsegítő Szolgálat és Gyermekjóléti Központ munkatársai már évről-évre visszatérően várják kézműveskedni a gyerekeket.

Az idén „Napsugár” névre keresztelt játszóház a kánikula ellenére már az első alkalommal sok gyerkőcök csábított. 11játszóházVolt kislány, aki büszkén mutatta gyöngyökből varázsolt karperecét, egy másik a szalvétával díszített pohárkáját, s akadtak, akik a szeptemberi tanévkezdés jegyében órarendet készítettek.

A Napsugár Játszóház idén még háromszor csalogatja a kisebb-nagyobb lányokat, fiúkat Környén. A díjtalanul látogatható programra legközelebb július 24-én, csütörtökön 13 és 15 óra között kerül sor a Művelődési Házban, majd augusztus 7-én is ugyanebben az időpontban várják a gyerkőcöket.

1játszóházA környebányai Közösségi Házban augusztus 14-én délután 1 és 3 óra között válogathatnak a gyerekek az érdekesnél érdekesebb kézügyességet fejlesztő, s egyáltalán nem utolsó sorban szórakoztató, s maradandó emlékeket készítő lehetőségek közül.

A Napsugár játszóház szervezője a TTKT ESZI Családsegítő Szolgálat és Megyei Módszertani Gyermekjóléti Központ, támogatja: Környe Község Önkormányzata.

3játszóház2játszóház 5játszóház 6játszóház 7játszóház 8játszóház10játszóház

 

Megosztás