Slider

Üdvözöljük Környén!

2851 – Környe, Alkotmány u. 2. | telefon: 34/573-100 | kapcsolat: info@kornye.hu

Kedvező fogadtatásra talált a Vértes Volán Zrt. kezdeményezése. Májustól három, mostantól pedig további huszonegy távolsági autóbuszon internetezhetnek az utasok. A vezeték nélküli, díjtalanul igénybe vehető szolgáltatás ezentúl a Pécsre, Kecskemétre és Szegedre tartó buszok mellett a Komárom, Budapest, Bábolna, Győr, Kisbér, Dunaújváros, Székesfehérvár, Esztergom, Balatonfüred irányába közlekedő járatokon is elérhető.

Az okostelefonok és a hordozható számítógépek automatikusan felkínálják a csatlakozási lehetőséget, amint az autóbusz néhány méteres körzetében, vagy az utastérben tartózkodik valaki a készülékével. A „Vértes Volán” hálózatot kiválasztva díjtalanul böngészhetnek utazásuk során a táblával jelölt járműveken.

Mint azt Németh Tamás, a közlekedési vállalat vezérigazgatója elmondta, a modern kor igényeit kiszolgáló társaságnál ma már szinte természetes, hogy folyamatosan bővül a szolgáltatások palettája. Az utazóközönség körében nagy sikert aratott az első három wifi berendezés, így most minden távolsági járatra szerelt a társaság ilyen berendezést, mellyel egy-egy járművön egyszerre harmincketten csatlakozhatnak az internethez.

Az üzemeltetés évente összesen valamivel több, mint egy millió forintos anyagi ráfordítást igényel a társaság részéről.

Megosztás