Slider

Üdvözöljük Környén!

2851 – Környe, Alkotmány u. 2. | telefon: 34/573-100 | kapcsolat: info@kornye.hu

Hol van a távcsöved? Szánnal jöttél? És a rénszarvasok? Ezt neked rajzoltam! Vasárnap már találkoztunk a házikónál! Nekem sok csizmám van ám, mind az ablakban lesz! Nézd, világít a pulóveremen a szarvas! Mi van a zsákodban? – sorjáztak a kérdések a Télapóhoz december 5-én a Vackor Óvoda és Bölcsődében, ahol úgy tűnt, hogy csupa-csupa jól nevelt gyerkőcről gondoskodnak.

Valamennyi csoport verselve, énekelve köszöntötte a fehér szakállút és manóját, többen otthon tanult verssel ajándékozták meg, egy kislány a „Bóbita, Bóbita táncol” című gyerekdallal, egy kisfiú pedig a rajza átadásakor szabadkozott: a díszekre és a törzsre már nem jutott ideje…

Bár ezúttal is volt olyan apróság, aki bátortalanul, megszeppenve nyújtotta a kezét az ajándékért, de a többségük cserfesen kérdezgette, és kórusban zengték, hogy igen, valamennyien jók voltak. A Süni csoport kivételével nem is rejtett virgácsot egyetlen Mikuláscsomag sem, de végül őket is megnyugtatták az óvónénik: varázsvesszőt hozott a Télapó… Ő pedig megígérte, hogy bájos, szorgos manócskájával jövőre is visszatér, addig viszont a mindent látó hatalmas távcsövén keresztül figyeli őket, hogy valóban szót fogadnak-e az óvónéniknek, anyunak, apunak.

Megosztás