Slider

Üdvözöljük Környén!

2851 – Környe, Alkotmány u. 2. | telefon: 34/573-100 | kapcsolat: info@kornye.hu

környei ifjusági klub logó15 fővel alakult meg a Környei Ifjúsági Klub, amely a 12 – 35 év közötti, csatlakozni kívánó és érdeklődő klubtagokat várja. Egyben azokra a pártoló tagokra is számít, akik segíteni és támogatni szeretnék a klub tevékenységét.

Bacher Péter, Barta Barbara, Csáki Gergő, Fülöp Ádám, Kapui Dávid Csaba, Kehl Klaudia, Kis József, Kiss László, Magda Petra, Németh Ákos, Rajeczki Deniel, Tamás Gergő, Varga Zsolt alapító, valamint Gyimesi Anna és Friedrich Gyula pártoló tagok részvételével alakult meg a Környei Ifjúsági Klub, melynek vezetősége a továbbiakban – természetesen – a tagokkal közösen alakítja ki a programokat.

A tagok keddenként 17 órától találkoznak a Művelődési Házban, a klub célja, hogy elsősorban, de nem kizárólag a környei fiataloknak nyújtson teret és lehetőséget a közösségi életre. Cél továbbá, hogy különböző programokat kínálva bevonja a fiatalokat a közösségi életbe, segítse kulturális igényeik kielégítését, a szabadidő hasznos és tartalmas eltöltését.

A Környei Ifjúsági Klub vezetőségének tagjai: Fülöp Ádám, Kapui Dávid Csaba, Magda Petra, Kiss László, Rajeczki Deniel, valamint a Művelődési Ház munkatársa, Kehl Klaudia.

A klub működéséről és a csatlakozás lehetőségéről információ kérhető a Művelődési Házban vagy a vezetőségi tagoktól.

1ifjúsági2ifjúsági3ifjúsági

 

Megosztás