Slider

Üdvözöljük Környén!

2851 – Környe, Alkotmány u. 2. | telefon: 34/573-100 | kapcsolat: info@kornye.hu

A közös szakmai együttműködésről egyeztetettek a Tatabányai Kistérség Óvodavezetői Tarjánban, ahol megalakult a kistérségi óvodavezetők munkaközössége. Az ülés házigazdája a Tarjáni Német Nemzetiségi Óvoda volt, a szakemberek áprilisban Környén találkoznak.

A találkozón részt vettek a kistérségi óvodák vezetői, közöttük Nikáné Vadász Erzsébet Környéről, a tatabányai óvodavezetők munkaközösségének elnöke, Szóth Sándorné, valamint Tatabánya Oktatási és Közművelődési Iroda óvodai referense. Szalóki Anikó az alakuló ülésen a 2011. évre vonatkozó, óvodákat érintő törvényi változásokról tartott előadást.

Az óvodavezetők nagy örömmel fogadták a munkaközösség megalakulását, ezáltal újabb szakmai területen erősödött a kistérségi összetartás.

A munkaközösség fő célja a jövőt tekintve, a szakmai egyeztetések mellett, az ismeretterjesztő szakmai konferenciák, előadások, közös programok szervezése. Minden találkozó más településen lesz, ezzel is segítik egymás intézményi működésének, közösségének megismerését.

Az alakuló ülésen a tagok megválasztották Pilczinger Annát, a Tarjáni Német Nemzetiségi Óvoda vezetőjét a munkaközösség vezetőjének, és megállapodtak egy közös munkaterv elkészítésében is. A következő találkozóra áprilisban, Környén kerül sor.

Megosztás