Slider

Üdvözöljük Környén!

2851 – Környe, Alkotmány u. 2. | telefon: 34/573-100 | kapcsolat: info@kornye.hu

Ezzel az 2011/2012. tanévet bezárom! – Trézlné Staudinger Csilla igazgató utolsó mondata spontán éljenzést és hurrázást váltott ki a pénteki tanévzárón a közel 300 diákból, a gyerekek reakciója pedig a szülők és pedagógusok mosolyát, hiszen mindannyian tudjuk jól: a tanulók számára a legszebb szó a „vakáció”…

A környei Kisfaludy Mihály Általános Iskola mozgalmas évet, nagyon sok munkát, sok-sok élményt, szép eredményeket tudhat maga mögött, ahogy az igazgató fogalmazott, minden nap tartogatott számukra új feladatokat és hozott eredményeket is. Trézlné Staudinger Csilla tanévértékeléséből kiderült, hogy a diákok közül 53-an vihetnek haza kitűnő bizonyítványt, ugyanakkor öt tanulóra javítóvizsga vár 9 tantárgyból. Nekik azt javasolta, hogy vegyenek jó példát társaikról, hiszen szép számmal akadnak, akik kitűnnek szorgalmukkal, tanulmányi eredményeikkel.

Az intézmény diákjainak magatartására adott jegyek átlaga 4,2, a szorgalomé 3,9, míg a többi 19 tantárgyé 3,86 lett.

A példamutató diákok száma idén meghaladta a 150-et, közülük is kiemelkedett két negyedikes tanuló, Tkalcsits Daniella és Tóth Gabriella, akik az intézmény legrangosabb elismerését, a Kisfaludy Oklevelet vehették át.

A tanévzáró ünnepély további részében a Szülői Munkaközösség ismerte el a tanulók év közbeni munkáját. Farkas Éva elnök és Trézlné Staudinger Csilla igazgató több mint 150 jutalmat, könyvet, ajándéktárgyat, oklevelet adott át a diákoknak tanulmányi eredményeik, szorgalmuk, példamutató magatartásuk, a különböző versenyeken való sikeres szereplésük, a közösségi, valamint a művészeti tagozatokon végzett tevékenységük elismeréseként. A jutalmazott diákok névsora itt tekinthető meg:(tanévzáró-jutalmak2012)

Nem jutalmazhatott és támogathatott volna azonban nem csupán most, hanem a tanév során is ilyen gazdagon és szép ajándékokkal a Szülői Munkaközösség, ha Eck Csaba és felesége főszervezésében nem zárul sikerrel az intézmény javára rendezett jótékonysági bál. Farkas Éva a házaspárnak, valamint az intézményvezetőnek is egy-egy emléklappal, virágokkal, s kedves ajándékokkal fejezte ki köszönetét az önzetlen segítségnyújtásért.

Megosztás