Slider

Üdvözöljük Környén!

2851 – Környe, Alkotmány u. 2. | telefon: 34/573-100 | kapcsolat: info@kornye.hu

HeMO képek1A „Mary” című gyermekmusical tekinthető meg a HeMo Musical Stúdió előadásában május 11-én, szombaton 16 órától a Művelődési Házban. Jegyek elővételben 700, a helyszínen 900 forintért vásárolhatók. Csoportoknak kedvezmény! További információ a 34/473-091-es telefonszámon kérhető.

A darab különlegessége, hogy Magyarországon a HeMo Musical Stúdió mutatja be először, a szövegkönyvet és a magyar dalszövegeket a csoport vezetője, Hegyi Mónika írta.

Mary nem mindennapi kislány. Sőt, inkább különleges. Bár vannak, akik flúgosnak mondanák vagy rettentőnek, vagy elviselhetetlennek, esetleg borzasztó okosnak. Ahhoz képest, hogy egy szélhámos természetű használtautó-kereskedő és az ő használt autóihoz hasonló felesége gyermekeként látta meg a napvilágot, képességei különlegesnek mondhatók: ha akarja, tanárnője felemelkedik és kirepül az ablakon. De szülei nem érzékelik teremtésük nagyságát, sőt elküldik inkább egy szörnyű nevelőintézetbe. Mary és ifjú tanárnője között barátság alakul ki, a tanárnő felismeri a kislány képességeit. De nem mindet. Varázslatok várják a nézőket…

 

Megosztás