Slider

Üdvözöljük Környén!

2851 – Környe, Alkotmány u. 2. | telefon: 34/573-100 | kapcsolat: info@kornye.hu

Egymillió forinttal toldotta meg az oroszlányi képviselő-testület a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság július végén felajánlott egymilliós nyomravezetői díját, így már kétmillió jár annak, aki megnevezi a július 22-én történt bűncselekmény elkövetőit, vagy olyan információt közöl a hatósággal, mely alapján személyazonosságuk egyértelműen megállapítható.

Aznap koraeste gyanútlanul sétált hazafelé egy 79 éves férfi Oroszlányban. Alig lépett be háza kapuján, amikor két csuklyás férfi támadt rá, majd szó nélkül ütlegelni kezdték. A férfi segélykérésére a szomszédok figyeltek fel, akik megzavarták a támadókat. A férfit életveszélyes sérülésekkel szállította kórházba a mentő.

A két símaszkos férfi elmenekült a helyszínről. Egyikük kb. 180-190 cm magas, erős, izmos testalkatú, 20-40 év közötti férfi. Mozgása gyors, atletikus. Társa kb. 170 cm magas, vékony, szintén sportos testalkatú férfi volt. Ruházatuk nem ismert.

A rendőrség díjkitűzése annak visszavonásáig érvényes, de legkésőbb 2019. 07. 22-én hatályát veszti, míg az oroszlányi díjkitűzés legkésőbb a soron következő települési képviselő-választás napjáig érvényes. A díj kifizetése a nyomozóhatóság igazolása alapján történhet meg.

Megosztás