Slider

Üdvözöljük Környén!

2851 – Környe, Alkotmány u. 2. | telefon: 34/573-100 | kapcsolat: info@kornye.hu

Kézműves felajánlásokból rendezett jótékonysági vásárt Béry-Januskó Ábris gyógykezelésének támogatására az eltelt napokban a környei Művelődési Ház. Az előtérben elhelyezett adományládát hétfőn Molnár Réka, a BJÁBRIS Alapítvány kuratóriumi elnökének jelenlétében bontották fel az intézményben. A láda 96 ezer forintot tartalmazott.

A múlt hét csütörtöki, László Attila jótékonysági koncert jegybevétele 399 ezer forint volt. Vadász Éva, a Kulturális, Oktatási, Sport és Nemzetiségi Bizottságának elnöke akkor jelentette be, hogy a környei önkormányzat 100 ezer forinttal támogatja a kis Ábris kezelését, így a községi kezdeményezések összességében 595 ezer forinttal járulnak hozzá a szárligeti baba gyógyulásához.

Hálás köszönet mindenkinek, aki kézműves termékének felajánlásával, s aki vásárlásával, aki önzetlen részvételével, munkájával segített. Kiemelt köszönet László Attila számára, aki az első hívó szóra vállalta a jótékonysági koncertet, s akit a program végén állva, vastapssal ünnepelt a közönség.

Megosztás