Slider

Üdvözöljük Környén!

2851 – Környe, Alkotmány u. 2. | telefon: 34/573-100 | kapcsolat: info@kornye.hu

Tizenhatodik állomásához érkezett el a „Mozdítsd meg KÖRNYEzeted! tömegsport sorozat Környén szombat délelőtt, amikor a sportpályán lovaglás és íjászat várta a kicsiket, nagyokat egyaránt.

A kicsik bátrabbnak bizonyultak, hiszen akadt, aki alig akart leszállni a nyeregből, a felnőttek között pedig olyan, akit hiába nógatott Gubicza István szervező, nem kívánkozott egyik paripa hátára sem. Ez utóbbiak létszámát – szégyen ide, vagy oda – e sorok írója is gyarapította…

Az íjászat rejtelmeibe a tatai Zsebők Zoltán testnevelő, íjászedző avatta be a fiúkat, lányokat egyaránt, s bár a nyilak nem minden esetben érték el a táblát, a kitartó gyakorlás, s tanulás megtette a hatását: az ifjú íjászoknak a délelőtt folyamán végül jó pár léggömböt sikerült eltalálni.

A programsorozat november 27-én, szombaton uszi-bulival folytatódik. A gyülekező reggel fél 9-kor lesz a környei polgármesteri hivatal melletti parkolóban, ahonnan a tatai Kőkuti Általános Iskola tanuszodájába indulnak a résztvevők. A szervezők azt kérik, aki teheti, személyautóval érkezzen. Természetesen az uszi-bulin való részvétel is ingyenes.

Megosztás