Slider

Üdvözöljük Környén!

2851 – Környe, Alkotmány u. 2. | telefon: 34/573-100 | kapcsolat: info@kornye.hu

Lopják a közlekedési táblákat, a Tatabányai Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya a lakosság segítségét kéri az elkövetők megtalálásában.

Közlekedés biztonsága elleni bűncselekmény elkövetése miatt indított eljárást a Tatabányai Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya ismeretlen személy ellen, aki június 10-ét megelőzően Tatabánya Síkvölgypuszta és Környe-Vértessomló bekötőút közötti útszakasznál eltulajdonította egy ideiglenes forgalomirányító fényjelző készülék ipari vezetékét. Ugyaninnen közlekedési jelzőtábláknak is nyoma veszett. Egy ideiglenesen kihelyezett sebességkorlátozó, egy útszűkületet jelző valamint egy kiegészítő táblát tartalmazó táblaoszlopot tulajdonítottak el, valamint ugyanitt egy ideiglenesen elhelyezett sebességkorlátozó közúti jelzőtáblát.

A Tatabányai Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya a lakosság segítségét kéri az ismeretlen tolvaj személyazonosságának megállapítása végett. Tóth Lajos r. ftzls., balesetvizsgálónál jelentkezhet(nek) hivatali munkaidőben a 34/517-777-es telefonszám 34-36-os mellékén, illetve a 107-es vagy 112-es segélyhívók valamelyikén azok, akik tudják ki rongálta meg a jelzőlámpát.

 A bejelentő adatait a Rendőrség kérésre zártan kezeli.

 

KEM RFK

 

Megosztás