Slider

Üdvözöljük Környén!

2851 – Környe, Alkotmány u. 2. | telefon: 34/573-100 | kapcsolat: info@kornye.hu

Továbbra is Intenzív havazás és hófúvás nehezíti a közlekedést Komárom-Esztergom megye nagy részén, a Tatát Kömlőddel összekötő utat lezárták, s a Vértes Volántól kapott információ szerint autóbuszaik nem tudják megközelíteni Szentgyörgypusztát.

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén történt közlekedési baleset miatt a Kecskédi elágazásnál is lezárták a Székesfehérvár felé vezető, úgynevezett gánti utat.

A komáromi határátkelőn a rendőrség korlátozza a Szlovénia-Olaszország útvonalon közlekedő, 7,5 tonna össztömeget meghaladó tehergépjárművek Magyarország területére történő belépését. Az olasz–szlovén és a szlovén-magyar átkelőket lezárták a teherforgalom előtt, ezért a Szlovéniába és Olaszországba tartó kamionok Komáromnál nem léphetnek be Magyarország területére.

A Komárom – Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság felhívja az állampolgárok figyelmét, hogy az utakon való balesetmentes közlekedés érdekében haladjanak a megengedettnél lassabban, tartsanak nagyobb követési távolságot, valamint használják a biztonsági övet és a járművek világító berendezéseit.

Megosztás