Slider

Üdvözöljük Környén!

2851 – Környe, Alkotmány u. 2. | telefon: 34/573-100 | kapcsolat: info@kornye.hu

automentesA környei Kisfaludy Mihály Általános Iskola szinte minden diákja kerékpárra pattant, vagy gyalog, illetve busszal érkezett az intézménybe szeptember 22-én, az autómentes napon, a kezdeményezéshez hetedik alkalommal csatlakozott az intézmény. Egy héttel később, az eredményhirdetésen valamennyi osztály felállhatott a képzeletbeli dobogó valamely fokára. 

Az Ökoiskola címet már kétszer is elnyerő intézmény felhívása remek táptalajra hullott, az osztályok igen aktívan vettek részt a programban: 22-én a diákok gyalog, kerékpárral, rollerrel, körkorival, gördeszkával érkeztek az iskolába és szerencsére autókat sem kellett nagyon kerülgetniük, hiszen ezen a napon szinte alig akadt jármű az iskola környékén.

automentes_02A szülők is kiváló partnernek bizonyultak, az iskola számukra is köszöni, hogy szívükön viselték a felhívás teljesítését és segítették gyermeküket, a diákokat az országos mozgalomhoz való csatlakozásban, s egyáltalán nem utolsó sorban abban, hogy szeptember 22-én minél kevesebb kipufogógázzal terheljék környezetünket.

automentes_05A 29-ei eredményhirdetésen a 16 osztály közül kilenc vehette át 100%-os részvétele alapján az első helyezettnek járó oklevelet és ajándékot. Első helyen végzett a 2b, 4a, 5a, 5b, 6a, 7a, 7b, 8a és 8b. Második lett a 6b, 4b, 1a, 3a és 3b, míg harmadik a 2a és 1b.

Az intézmény ezúton fejezi ki köszönetét Környe Község Önkormányzata számára a jutalmak megvásárlásához, valamint az Ökoiskola program megvalósításához immáron hét esztendeje biztosított anyagi támogatásért.

automentes_03automentes_04automentes_07automentes_06

Megosztás