Slider

Üdvözöljük Környén!

2851 – Környe, Alkotmány u. 2. | telefon: 34/573-100 | kapcsolat: info@kornye.hu

Színesfém-tolvajokat fogtak az oroszlányi rendőrök, mégsem ők vették őrizetbe őket. A két környei férfiről kiderült, hogy bár eladni Oroszlányban szerették volna a színesfémet, azt Tatabányáról lopták.

Oroszlány főutcáján tolta színesfémmel megpakolt biciklijét a két környei férfi. Az egyik oroszlányi színesfém átvevő telephelyre igyekeztek, hogy ott eladják a lopott holmit. Ekkor állították meg őket az oroszlányi járőrök, hogy megkérdezzék, honnan származik a kerékpárra rögzített színesfém, illetve a bűnügyi szolgálattól megkérdezték, történt-e olyan bűncselekmény a városban, melynek során színesfémet tulajdonítottak el. Mivel ilyen bűncselekmény nem történt a napokban, a két férfi viszont gyanúsan viselkedett, a szomszédos Tatabányai Rendőrkapitányságot is megkérdezték, hogy nem hiányzik-e valakinek 7 darab vas zsaluelem.

A tatabányai nyomozók jelezték, hogy illetékességi területükön a napokban több olyan bűncselekmény is történt mely során színesfémet tulajdonítottak el ismeretlen elkövetők, ezért a két férfiért mentek és előállították őket a Tatabányai Rendőrkapitányságra. A két férfi itt elmondta, hogy a kocsin található vasat Tatabánya Fácánoskert egyik telephelyéről tulajdonították el még március 31-én, és további hasonló bűncselekmény elkövetését is elismerték.

 

KEM RFK

 

Megosztás