Slider

Üdvözöljük Környén!

2851 – Környe, Alkotmány u. 2. | telefon: 34/573-100 | kapcsolat: info@kornye.hu

2tát-segítségTartós élelmiszerrel, bútorokkal, mikrohullámú sütővel, televízió készülékkel, hűtőszekrénnyel, ruhaneműkkel és gyerekjátékokkal indult a környei önkormányzat két gépjárműve szerda reggel Tátra, ahhoz a hattagú családhoz, akiknek január elején a lángok martalékává vált az otthonuk. Az adományokat magánszemélyek és civil szervezetek ajánlották fel a károsultak számára.

A Táti Helytörténeti Értékmentő Alapítvány fordult felhívással a jó szándékú állampolgárokhoz, hogy adományaikkal segítsék az otthon nélkül maradt, négygyermekes táti családot. 5tát-segítségA két felnőtt és négy gyermek egy faépítménnyel bővített mobil házban lakott, az ingatlan azonban január első hetében kigyulladt és leégett. A család jelenleg a nagymamánál él. Gyűjtik számukra a szükséges bútorokat, berendezéseket, s a helyiek könnyűszerkezetes ház építését tervezik.

1tát-segítségAz alapítvány megkeresésére több környei magánszemély és civil szervezet is azonnal felajánlásokat tett, az adományok összegyűjtését az önkormányzat koordinálta és az elszállításáról is a helyhatóság gondoskodott, így szerda délelőtt már meg is érkeztek Tátra, ahol a remények szerint széleskörű összefogásnak köszönhetően nemsokára felépülhet a család új otthona.

3tát-segítség 4tát-segítség 6tát-segítség

Megosztás