Slider

Üdvözöljük Környén!

2851 – Környe, Alkotmány u. 2. | telefon: 34/573-100 | kapcsolat: info@kornye.hu

Bővelkedik az adventi időszak zenei eseményekben Környén, a „sorozat” vasárnap a református templomban folytatódott, amely zsúfolásig megtelt László Attila, a 2011-es Csillag Születik verseny győztesének koncertjén. Sok jó ember kis helyen is elfér – szó szerint igazolta a mondást a koncert, hiszen ki gondolta volna, hogy száznál többen is elférnek a református templomban, márpedig annyian regisztráltak az eseményre.

A vendégeket Beke László polgármester üdvözölte röviden, megköszönve a fiatal, rendkívül tehetséges előadó számára, hogy elfogadta a felkérést, és idén már második alkalommal koncertezik Környén, Nagy Péter református tiszteletes és a gyülekezet részére pedig azért fejezte ki köszönetét, mert befogadta a rendezvényt. A polgármester mindenkit arra biztatott, ha tetszett az előadás, adományaikkal támogassák a templom további felújítási munkálatainak megvalósítását.

Ezt követően töltötte be Attila hangja a templomot, már rögtön az első dallal éneklésre sarkallva a jelenlévőket, akik közül többen Budapestről érkeztek a program hírére. A kiváló énekes mindenkit elvarázsolt, a koncert végén az adományládában több mint 85 ezer forint gyűlt össze. Mint Nagy Péter tiszteletestől megtudtuk, következő lépésként a külső felújítást tervezik, majd a kerítés, kapu cseréjét, hogy a mozgásukban korlátozottak kerekesszékkel is megközelíthessék a templomot.

 

 

Megosztás