Slider

Üdvözöljük Környén!

2851 – Környe, Alkotmány u. 2. | telefon: 34/573-100 | kapcsolat: info@kornye.hu

Talán az idei nyár utolsó szikrázó napsütéses óráit használták ki mindazok a gyerekek és szülők, akik szombaton ellátogattak a környei sportpályára, a „Mozdítsd meg KÖRNYEzeted! tömegsport sorozat újabb állomására.

Az érdeklődőket a már tavaly is nagy sikert arató lovaglás és íjászat várta, s nehogy bárki is azt gondolja, hogy ez utóbbi csak a fiúkat vonzotta. A tatai Zsebők Zoltán testnevelő irányítása mellett fiúk és lányok, kisebbek-nagyobbak egyaránt igyekeztek – ha csak pár órára is – igazi íjászokká válni, hol sikerrel, hol a nélkül. Olykor messzire szállt a nyíl, s az újabb feladatot a megtalálása jelentette a fűben, de azért szép számmal sikerült a célként kihelyezett lufikat is eltalálni.

Mindeközben a közönség négylábú kedvencei pár méterrel odébb a gyerekek örömére folyamatosan rótták a köröket, a kicsik alig akartak leszállni a nyeregből. Természetesen végül mindenki sorra került, a legbátrabbak, leglelkesebbek és legkitartóbbak nem is csak egyszer…

A programsorozat október 1-jén kerékpártúrával folytatódik. A kitartó kerekezők egészen Vérteskozmáig (no meg vissza) nyomják a pedált, nagyjából 40 kilométert teljesítve.

Indulás 8.30-kor az iskola elől. Bővebb információ Gubicza Istvántól kérhető a +36 30 277 7909-es telefonszámon.

Megosztás