Slider

Üdvözöljük Környén!

2851 – Környe, Alkotmány u. 2. | telefon: 34/573-100 | kapcsolat: info@kornye.hu

5műszaki-átadásAz apróbb észrevételektől eltekintve mindent kifogástalannak találtak az október 2-ai műszaki átadás-átvételkor a szakemberek a környei Művelődési Házban. Az építészetileg megújult, már csak a belső berendezésre és csinosításra váró épületet ezúttal az újságírók is megtekinthették.

A Darányi Ignác Terv Új Magyarország Vidékfejlesztési Program 52.597.414 Ft-os támogatásával valósul meg Környén a Művelődési Ház felújítása, a sajtótájékoztatóval egybekötött műszaki átadás-átvételre október 2-án került sor. Mint elhangzott, az apróbb észrevételektől eltekintve a kivitelezéssel megbízott tatabányai székhelyű T-Mátrix Kft. kifogástalan munkát végzett, a szakemberek elégedetten szemléztek.16műszaki-átadás

Az összességében száz millió forintot meghaladó összegűre tervezett beruházás közvetlen célja a művelődési ház, mint közösségi tér infrastrukturális fejlesztése, mely az épület felújítását, teljes homlokzati hőszigetelését, a nyílászárók cseréjét, külső-belső festését tartalmazza, azaz a közművelődési célú közösségi színtér megjelenésében is  megújul, s természetesen az akadálymentes közlekedés is biztosított lesz a látogatók számára.

24műszaki-átadásAz építészeti fejlesztés műszaki átadás-átvételét követően kezdődhet a termek bútorozása, végleges berendezésük. A Darányi Ignác Terv Új Magyarország Vidékfejlesztési Program támogatásával informatikai, hang- és fénytechnikai eszközök beszerzésére is sor került, valamint a színházteremben a függönyöket is lecserélik, az önkormányzat pedig saját erőből gondoskodik az új színházi székekről.

A jövőre negyven esztendős épület rekonstrukciójához új tartalom is párosul majd, hiszen az átadást követően Integrált Közösségi Tér várja az odalátogatókat, kicsiket és nagyokat egyaránt.

Megosztás