Slider

Üdvözöljük Környén!

2851 – Környe, Alkotmány u. 2. | telefon: 34/573-100 | kapcsolat: info@kornye.hu

veradas-0125_05Bár időnként úgy tűnt, hogy sikerül elérni a tavalyi esztendő első környei véradásának résztvevői számát, végül nyolccal kevesebb, 47 név került Kissné Ágoston Éva listájára szerdán a Művelődési Házban. A véradófelelős azonban nem elégedetlen, hiszen javában tombol az influenza, a betegség sokakat tartott távol a véradástól.

Mindemellett – mint már többször is elmondta – mindig is hullámzó, kiszámíthatatlan volt, hányan érkeznek egy-egy alkalommal, a fontos, hogy az évi összesítés ne apadjon.

img_8421A hagyományos bőséges vendéglátásról ezúttal is Andor Ildikó titkár gondoskodott, e mellett a donorok a várakozás perceiben a „Szabad a téka” könyvkínálatából is szemezgethettek, amely hétfőig várja az érdeklődőket a nagyteremben, az adományládában összegyűlt forintok a Vöröskereszt környei alapszervezetének kasszáját gyarapítják majd.

A rendszeres véradókat és azokat is, akik még csak fontolgatják a véradás lehetőségét, idén – mint minden évben – még három alkalommal várja a Vöröskereszt a környei Művelődési Házban: áprilisban 28-án, júliusban 27-én, és októberben 26-án 12.30 és 17.30 között.

 

Megosztás