Slider

Üdvözöljük Környén!

2851 – Környe, Alkotmány u. 2. | telefon: 34/573-100 | kapcsolat: info@kornye.hu

A környei általános iskola diákjai már évek óta rendszeres résztvevői a népszerű Tricepsz Triatlon Váltóbajnokságnak Tatabányán, s a hétvégi megmérettetést nem akármilyen sikerrel zárták: a 9. alkalommal megszervezett versenyen a negyedikes lányok és fiúk is aranyérmet szereztek, a vegyes csapat pedig 5. helyezést ért el.

Szeptember 14-én a tatabányai Gyémántfürdő területén már a verseny előtt egy órával gyülekeztek a különböző településekről érkező csapatok, köztük a három környei. Ők a II. korcsoportban indultak, azaz, községünket a 2002-2003-ban született fiúk és lányok képviselték. Váltóbajnokságról lévén szó, a csapatok első tagjai 100 métert úsztak, váltótársuk 2 kilométert kerékpározott, míg az együttes utolsó tagjára 1 kilométer futás várt a „pacsi” után.

Az igencsak izgalmas verseny résztvevőinek dolgát kicsit megnehezítette az időjárás, hiszen a hőmérséklet alig érte el a 15 fokot, de végül a környei fiatalok nagyon jól alkalmazkodtak a hőmérsékletingadozáshoz, s a fiúk és lányok is aranyérmet szereztek, míg a vegyes együttes, amely a fiúk kategóriájában indult, az 5. helyet szerezte meg.

A két első helyezett csapat tagjai, akik valamennyien a 4.b osztály diákjai:

úszás: Lengyel Renáta – Szemeti Laborc Gellért

kerékpár: Lóczi Boglárka – Fóthi Norbert

futás: Nagy Lilla – Labossa Döme Bálint

Az 5. helyezést elérő együttes tagjai:

úszás: Grega Diána (4.b)

kerékpár: Mucsi Ákos (4. b)

futás: Szemeti Zétény Szilveszter (3. b)

Gratulálunk a versenyzőknek és felkészítőiknek az igazán szép eredményhez!

 

 

Megosztás