Slider

Üdvözöljük Környén!

2851 – Környe, Alkotmány u. 2. | telefon: 34/573-100 | kapcsolat: info@kornye.hu

A Tatai Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya eljárást folytat csalás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja M. Alexandra ellen, aki a jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint 2013-ban póthajat árult egy internetes hirdetési oldalon. Az asszony kínálatára többen is jelentkeztek. A vevők a vételárat átutalták a gyanúsított által megadott bankszámlára, de a megvásárolt terméket nem, vagy csak részben kapták meg.

M. Alexandrát a Tatai Rendőrkapitányság nyomozója 2014. április 2-án gyanúsítottként hallgatta ki, melyen elismerte a bűncselekmény elkövetését. A 20 éves asszony bevallotta, hogy a gyors pénzszerzés motiválta. Hirdetésére sokan jelentkeztek, de a Tatai Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya gyanítja, hogy a sértettek közül nem mindenki tett feljelentést a rendőrségen. Őket keresik a nyomozók.

A Tatai Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya várja azok jelentkezését, akiket M. Alexandra a fentiekhez hasonló módszerrel megkárosított, de ez idáig nem tettek feljelentést a rendőrségen. A sértettek a 34/586-850-es telefonszámon, a 107-es, 112-es segélyhívó telefonszámok valamelyikén, illetve személyesen a Tatai Rendőrkapitányságon tehetik meg bejelentésüket.

 

Megosztás