Slider

Üdvözöljük Környén!

2851 – Környe, Alkotmány u. 2. | telefon: 34/573-100 | kapcsolat: info@kornye.hu

ovi-karacsonyA Vackor Óvoda és Bölcsőde idei karácsonyi ünnepélyét is már hosszas készülődés előzte meg. Az óvodapedagógusok folyamatosan díszítették az óvodát a gyerekekkel együtt, ráhangolódva az ünnepre. Készültek a karácsonyi díszek, ajándékok a szülőknek. Gyakran finom mézeskalács illat lengte be az óvodát, karácsonyi dalok hangjai szűrődtek ki az ajtókon.

December 16-án ellátogattunk a templomba, megcsodáltuk a Betlehemet, közösen karácsonyi dalokat énekeltünk orgona kísérettel.

ovi-karacsony_02Közös karácsonyi ünnepélyünket az aulában rendeztük meg. A csodaszép karácsonyfánk mellett hangulatos mesejátékot adtak elő a nagycsoportosaink. Természetesen közös énekléssel és a szeretet lángjának tovább adásával fejeződött be a rendezvény. Ezután minden csoport megkereste a fa alatt ajándékait. Ebben az évben is csoportonként 70 000 Ft értékben kaptak játékokat, mesekönyveket a gyerekek.

Az óvodának és a bölcsődének a fenyőfákat az előző évekhez hasonlóan Reichnach György ajánlotta fel.  Köszönjük  az itt dolgozók és óvodásaink nevében!

Nikáné Vadász Erzsébet óvodavezető

 

Megosztás