Slider

Üdvözöljük Környén!

2851 – Környe, Alkotmány u. 2. | telefon: 34/573-100 | kapcsolat: info@kornye.hu

karacsonyikezmuvesZsúfolásig megtelt szombat délután a Művelődési Ház, az előtér minden szegletében órákon keresztül lelkesen alkottak kicsik és nagyok: festettek, vágtak, ragasztottak, fűztek, készítették a karácsonyi díszeket, ajándékokat.

Akár azt a fordulatot is használhatnánk, hogy futószalagszerűen készültek a karácsonyi ajándékok, díszek, hiszen minden asztalnál más-más technika és más-más alapanyag várta a gyerkőcöket, akik kitartó türelemmel és lelkesedéssel alkottak mindaddig, míg olyan széppé nem vált a kis karácsonyfájuk, vagy angyalkájuk, amilyennek megálmodták.

Környén hagyomány, hogy az adventi időszak harmadik szombatján a Művelődési Házban karácsonyi ajándékkészítésre várják az érdeklődőket a karacsonyikezmuves_03Vackor Óvoda és Bölcsőde dolgozói. A hölgyek – mint minden évben karácsonyhoz közeledve – szombaton is sokféle tevékenységgel, kézműves technikával, számtalan alapanyaggal készültek, az érdeklődők pedig sorra érkeztek: az iskolások mellett az ovisok anyukájukkal, nagymamájukkal, de még egy-két apuka is elkísérte gyermekét.

A csemeték készíthettek asztal- és ablakdíszeket, üzenőcsipeszt, angyalkákat, mikulásvirágot, s megannyi apróságot, amelyekkel még szebbé és meghittebbé varázsolják majd a szépen feldíszített karácsonyfát, vagy az ünnepi asztalt.

karacsonyikezmuves_02karacsonyikezmuves_04 karacsonyikezmuves_05 karacsonyikezmuves_06 karacsonyikezmuves_07 karacsonyikezmuves_08 karacsonyikezmuves_09 karacsonyikezmuves_10 karacsonyikezmuves_12 karacsonyikezmuves_13 karacsonyikezmuves_14 karacsonyikezmuves_15 karacsonyikezmuves_16 karacsonyikezmuves_17 karacsonyikezmuves_18 karacsonyikezmuves_19 karacsonyikezmuves_20 karacsonyikezmuves_21 karacsonyikezmuves_22karacsonyikezmuves_23

Megosztás