Slider

Üdvözöljük Környén!

2851 – Környe, Alkotmány u. 2. | telefon: 34/573-100 | kapcsolat: info@kornye.hu

Az év végi időszak a visszatekintés, értékelés időszaka, ilyenkor egy-egy pillanatra megállunk a rohanó világban és számvetést készítünk az elmúlt évről. Felidézzük a legszebb pillanatokat és minden szépséget, jóságot elraktározunk lelkünkbe, hogy ebből meríthessünk erőt az elkövetkező újév napjaira is. . Az ünnep hangulatában a másik emberre figyelünk, és arra gondolunk, hogy mit nyújthatnánk szeretteinknek, azoknak, akik fontosak számunkra.

Bár a 2021. év is bővelkedett nehézségekben, és a világon tomboló járvány nehezíti mindennapjainkat, e miatt az idei év nagy része is korlátozások között telt.

Azonban a decemberi hónap üzenete minden évben ugyanaz:

A hit, a remény, az öröm és a szeretet, a négy fogalom, melyből mindig erőt meríthetünk és a legjobb tanácsadó utunkon! E négy gyertyát gyújtottuk meg az elmúlt hetekben, mely gyertyáknak különös üzenete van számunkra.

Az Advent a Karácsonyhoz vezeti el az embert, a Karácsony pedig a szeretet által egymáshoz vezet el bennünket.

Az idei karácsony is rendhagyó volt az időseink számára, a világjárvány miatt nem tudtunk közösen ünnepelni és díszíteni a fenyőfánkat.

Ezért, időseinket otthonaikban meglátogatva, személyesen adtuk át a Karácsony üzenetét, hogy az élet legfontosabb értéke a szeretet, amit másoknak adunk, és kapunk.

Ez a szeretetet, egymásra figyelést kívántuk szimbolizálni az általunk készített makramé angyalkákkal, melyeket nagy szeretettel nyújtottunk át.

Véget ér egy év, ezernyi élménnyel.

Kezdődik egy új, millió reménnyel.

Remény van örömre, vidámabb jövőre…

Sok szerencsét mindehhez már most jó előre….

Köszöntsük hát együtt a következő évet,

Kívánjuk, hogy álmunk sose érjen véget,

Ehhez kívánunk nagyon Boldog Évet!

 

Halász-Becker Anita, Nappali ellátás vezető

Megosztás