Slider

Üdvözöljük Környén!

2851 – Környe, Alkotmány u. 2. | telefon: 34/573-100 | kapcsolat: info@kornye.hu

Ünnepel ma minden gyermek, vigadoznak, énekelnek. Negyedik fény lángja leng, zengedezve jő Advent: fölragyog Advent… – szólt a gyönyörű ének a Vackor Óvoda és Bölcsőde aulájában december 19-én, miután Pekár Zita óvodavezető az adventi koszorún lángra lobbantotta a negyedik lángot is.

Az apróságokhoz ezúttal is igazán bőkezű volt a Jézuska, az előtérben a Reichnach György által felajánlott, s ünnepi díszbe öltöztetett fenyő fogadta a kicsiket, a csoportszobákba a Környe Óvodás Gyermekeiért Alapítvány támogatásával vásároltak fákat, amik alatt a közös karácsonyi ünnepség után rengeteg játék várta a gyerekeket az önkormányzatnak köszönhetően.

Az állatok karácsonyát álmodták „színpadra” a Süni csoport óvodapedagógusai. A legnagyobbak bájos ünnepi műsora, erdei meséje szívhez szólóan fogalmazta meg a karácsony üzenetét, az igaz barátság, összefogás és szeretet erejét, majd a többi csoport is ízelítőt adott abból, hogy az adventi időszakban milyen szép karácsonyi verseket, dalokat tanultak az óvónéniktől.

Megosztás