Slider

Üdvözöljük Környén!

2851 – Környe, Alkotmány u. 2. | telefon: 34/573-100 | kapcsolat: info@kornye.hu

A Tatabányai Rendőrkapitányság garázdaság bűntett, kábítószer birtoklása vétség és közokirat-hamisítás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást – őrizetbe vétele mellett – egy 26 éves ausztriai lakcímmel rendelkező, magyar állampolgár ellen, aki Környén randalírozott.

A rendelkezésre álló adatok alapján a gyanúsított április 30-án 18 óra 40 perckor a Környén, a tóparton tartott rendezvényen előzetes szóváltást követően rátámadt és bántalmazta az ott szórakozó személyeket. Az ittas fiatalember asztalokat döntött fel és több „vendégre” gúnyos megjegyzéseket tett. A kiabáló, kihívóan közösségellenes magatartását tanúsító férfit a helyszínre érkező rendőrök fékezték meg.

A járőrök a támadóról megállapították, hogy kábítószert fogyasztott, ezért mintavételre előállították. Továbbá a tettes ruházatát átvizsgálták és nevére kiállított magyar vezetői engedélyt lefoglalták. Sorszáma alapján és a központi nyilvántartás adatai szerint az okmány más nevére van kiállítva.

A nyomozók a férfit gyanúsítottként kihallgatták, aki a kábítószer fogyasztás tényét beismerte. Vallomása alapján soha nem végzett el gépkocsivezetői tanfolyamot, érvényes jogosítvánnyal nem rendelkezik, az engedélyt külföldön „csináltatta”.

 

Megosztás