Slider

Üdvözöljük Környén!

2851 – Környe, Alkotmány u. 2. | telefon: 34/573-100 | kapcsolat: info@kornye.hu

Bővült a jogi segítséget nyújtó irodák hálózata azzal a céllal, hogy a munkavállalók, a vállalkozók és az álláskeresők ingyenesen minőségi és elérhető jogi szolgáltatáshoz jussanak. A Jogpont+ hálózat hét régió több mint 150 településén működtet irodát. A hálózat ügyfélszolgálati irodái Tatabányán, Tatán és Oroszlányban is elérhetők.

Az Új Széchenyi Terv keretében a Társadalmi Megújulás Operatív Program támogatásával az idén július elején elindult projekt célja, hogy a rászoruló állampolgárok – különösen a munkavállalók, az álláskeresők, a fiatalok, az 50 év felettiek, a vállalkozók és a vállalkozni szándékozók – ingyenesen minőségi és elérhető, személyre szabott jogi segítséghez jussanak.

A kezdeményezés az 2009-2010 között sikeresen működő Jogpont Hálózat alapjaira épül, annak továbbfejlesztésével azonban a mostani, 2014. május 31-ig finanszírozott projekt a jogterületek bővítésével és a tanácsadás formáinak szélesítésével az eddiginél hatékonyabb segítséget nyújt. A kizárólag magánszemélyeknek nyújtott jogi szolgáltatás a munkajog, a társadalombiztosítás, a családjog, a cégjog, a közigazgatási jog, a pénzügy és az adójog területére terjed ki.

A Jogpont+ irodákban a lehetőséggel élők személyesen ügyfélfogadási időben, emellett telefonon, e-mailen és online is fordulhatnak kérdéseikkel a szakemberekhez. A www.jogpontplusz.hu honlapon minden információ, közöttük a Jogpont+ irodák címei és ügyfélfogadási időpontjai, valamint az ország minden pontjáról vezetékes vonalon ingyenesen elérhető zöld számok is megtalálhatók.

Jogpont ügyfélfogadás településünk környékén

Tatabányán, a Komáromi u. 16. sz. alatt:

Dr. Lanczner Gabriella és Dr. Partali László minden hétfőn, kedden, szerdán 8 – 11, minden pénteken 14 – 17, a hónap első szerdáján 15 – 16, a hónap első csütörtökén 8 – 9 óra között várja az érdeklődőket.

Oroszlányban, a Szent Borbála tér 1. sz. alatt:

Dr. Vasi Gizella a hónap első és harmadik hétfőjén 9 – 11, a hónap második és negyedik hétfőjén 15 – 17 óra között tart ügyfélfogadást.

Tatán, a Kossuth tér 1. sz. alatt:

Dr. Szalai László minden páros hét hétfőjén 9 – 12, minden páratlan hét hétfőjén 14 – 16 óra között várja a Jogpont ügyfélszolgálatához fordulókat.

Bejelentkezés nem szükséges, az ügyvédek érkezési sorrendben fogadják az ügyfeleket!

 

Megosztás