Slider

Üdvözöljük Környén!

2851 – Környe, Alkotmány u. 2. | telefon: 34/573-100 | kapcsolat: info@kornye.hu

1játszóházA nyári szünet alatt idén is érdekes feladatokkal színesített játszóházba, kézműveskedni várja a környei gyerekeket a tatabányai Családsegítő Szolgálat és Gyermekjóléti Központ. A díjtalanul látogatható programra első alkalommal csütörtökön került sor a Művelődési Házban, ahol a gyerkőcök kedvükre választhattak a dekupázs, azaz szalvétatechnika, a gyöngyfűzés, valamint a báb- és lyukasztós figurák készítése között, de ha úgy gondolták, akár valamennyit kipróbálhatták.

A játszóház idén is több alkalommal, legközelebb július 25-én és augusztus 8-án délután 1 és 3 óra között csalogatja a gyerekeket a környei Művelődési Házba, s a szervezők ígérik, hogy újabb és újabb technikákkal, fortélyokkal ismertetik meg őket.

Augusztus 1-jén, szintén 13 és 15 óra között a környebányai Közösségi Házban válogathatnak a gyerekek az érdekesnél érdekesebb kézügyességet fejlesztő lehetőségek közül.

A játszóház szervezője a TTKT ESZI Családsegítő Szolgálat és Megyei Módszertani Gyermekjóléti Központ, támogatja: Környe Község Polgármesteri Hivatala.

Megosztás