Slider

Üdvözöljük Környén!

2851 – Környe, Alkotmány u. 2. | telefon: 34/573-100 | kapcsolat: info@kornye.hu

5adok-veszekŐszi adok-veszek és csere-bere börzét hirdetett meg szombat délelőttre a környei Művelődési Ház, ám úgy tűnik, a vásárlókat kevésbé vonzotta a program, mint az „árusokat”. Ők viszont érkeztek bőven: nemcsak helyből, de még Tatabányáról és Oroszlányból is jöttek, hogy a már nem használt, de még kiváló, olykor szó szerint vadonatúj állapotban lévő portékájukat a bolti ár töredékéért kínálják.

2adok-veszekVelük meg is telt zsúfolásig az intézmény: a 15 asztalon számtalan gyermekruha, játék, cipő, a felnőtteknek kabát, nadrág, pulóver, mindenféle háztartási eszköz és lakásdísz, csecsebecse, vicces bögre, könyvek, DVD-k, CD-k kicsiknek és nagyoknak, sőt, még egy szintetizátor is gazdára várt. Az egyik eladó olyannyira új kávéscsészekészletet is kínált, hogy még a dobozából sem csomagolta ki soha. 4adok-veszekAhogy mesélte, pár esztendeje kapta ajándékba, de nem igazán tükrözi az ízlését. Évekig őrizgette, kidobni sajnálta és nem is szerette volna. Most azt gondolta, hátha más örülne neki párszáz forintért…

Schweininger Ilona intézményvezető bizakodó. Úgy véli, ha már ilyen bőséges a kínálat, és a korábbiakhoz képest a vásárlók létszáma is gyarapodott némileg, akkor ez jelzi: van igény a hasonló börzékre, csak rendszeressé kell tenni. Az biztos, hogy az adventi időszakban ismét lesz majd adok-veszek a környei Művelődési Házban.

6adok-veszek 1adok-veszek 3adok-veszek 4adok-veszek

 

 

Megosztás