Slider

Üdvözöljük Környén!

2851 – Környe, Alkotmány u. 2. | telefon: 34/573-100 | kapcsolat: info@kornye.hu

3husveti-kezmuvesVégy néhány teljesen hétköznapi alapanyagot: papírt, ollót, ragasztót, festéket, színes ceruzát, szezámmagot, hungarocell, vagy kifújt tojást. Ha nagyon „csillogóra” vágysz, akkor végy hozzájuk még hópasztát, csillámport, és a legfontosabbat se felejtsd ki: a kreativitásod, ami brillírozhat a felnőttek segítségével.

Ezek voltak a legszükségesebb hozzávalói a Német Nemzetiségi Önkormányzat Környe által tartott húsvéti kézműveskedésnek csütörtök délután a 9husveti-kezmuvesKözösségi és Tájházban, ahol a német nyelvet tanuló alsó tagozatos diákok szorgoskodtak a közelgő Húsvét jegyében. Valamennyi asztalnál más-más technika várta a gyerekeket. A legügyesebbek pár óra alatt számos kézműves remeket, nyuszi formájú édességgyűjtőt, üdvözlőlapot, asztali és függődíszeket, csillogó, vagy netán csipkével díszített hímes tojásokat is készíthettek, már most húsvéti hangulatot idézve az otthonokba.

18husveti-kezmuves 2husveti-kezmuves 4husveti-kezmuves 6husveti-kezmuves 7husveti-kezmuves 8husveti-kezmuves 10husveti-kezmuves 11husveti-kezmuves 12husveti-kezmuves 13husveti-kezmuves 14husveti-kezmuves 15husveti-kezmuves 16husveti-kezmuves 17husveti-kezmuves

 

Megosztás