Slider

Üdvözöljük Környén!

2851 – Környe, Alkotmány u. 2. | telefon: 34/573-100 | kapcsolat: info@kornye.hu

OLYMPUS DIGITAL CAMERAAz Oroszlányi Környezetgazdálkodási Nonprofit Zrt. vezérigazgatójának február 27-én kelt tájékoztatása alapján értesítjük a környei lakosokat, hogy a Közép-Duna Vidéke Hulladékgazdálkodási Önkormányzati Társulás által tavaly novemberben kiírt, a hulladékgazdálkodási közszolgáltatás ellátása érdekében indított közbeszerzési eljárás nyertese a VERTIKÁL Közszolgáltató Nonprofit Zrt., Oroszlányi Környezetgazdálkodási Nonprofit Zrt., VERTIKÁL VKSZ Vagyonkezelő és Szolgáltató Zrt. közös ajánlattevők lettek.

Mivel a közös ajánlattevők pályázatukat konzorciumi formában adták be, a hulladékgazdálkodási közszolgáltatás ellátása a következőkben érinti a környeieket: a hulladék gyűjtését és szállítását továbbra is az Oroszlányi Környezetgazdálkodási Nonprofit Zrt. végzi, mint a konzorcium tagja.

A hulladékgazdálkodási közszolgáltatási számlákat 2014. február 01-től a VERTIKÁL Közszolgáltató Nonprofit Zrt. állítja ki.

Ezért a 2014. évi első negyedéves hulladékgazdálkodási közszolgáltatási számla a közszolgáltató változása miatt megbontva kerül kiküldésre. A januári hónapot az Oroszlányi Környezetgazdálkodási Nonprofit Zrt. számlázza ki 5 heti ürítési gyakoriságot figyelembe véve. Február-március hónapra 8 hét ürítési gyakorisággal számolva a VERTIKÁL Közszolgáltató Nonprofit Zrt. állítja ki a számlát.

A negyedévenkénti 13 db ürítés és a negyedéves díj összege változatlan marad, valamint a számlázás gyakorisága április hónaptól továbbra is negyedévente történik.

A vezérigazgatói tájékoztató levél itt olvasható: Okö-Tajekoztato_onkormanyzatoknak

 

Megosztás