Slider

Üdvözöljük Környén!

2851 – Környe, Alkotmány u. 2. | telefon: 34/573-100 | kapcsolat: info@kornye.hu

Környe hulladékgazdálkodási közszolgáltatója, a Vertikál Zrt. bevezette a házhoz menő lomtalanítást. Az új rendszerben a társaság szolgáltatási területén, így Környén is megszűnt az egy, tavaszi, vagy őszi alkalomra meghirdetett, a teljes településre vonatkozó lomtalanítás, viszont évi egy alkalommal, az ingatlantulajdonossal előre egyeztetett időpontban díjtalanul elszállítják a háztartásban keletkezett lomot.

A szolgáltató tájékoztatása alapján a lomtalanítási kéréseket legalább 1 héttel korábban kell jelezni, hogy összesíthessék az azonos településrészekről érkező igényeket, s azokat egy napon teljesíthessék. A házhoz menő lomtalanítást csak az kérheti, akinek nincs díjhátraléka, s az időpont egyeztetéshez elő kell készíteni a felhasználó azonosítószámát.

A nagydarabos lom (pl. bútor) kivételével a kisebb méretű anyagokat kizárólag bezsákolva, kötegelve szállítják el.

Nem tartozik a lomtalanítás körébe, tehát a szolgáltató NEM SZÁLLÍTJA el az alábbiakat:

  • gally, salak, trágya, szalma, egyéb növényi és állati hulladék, építési, bontási hulladék,  egyéb mezőgazdasági, ipari hulladék;
  • elektromos, elektronikai készülékek (pl. TV-készülék, hűtőgép);
  • veszélyes hulladékok, gumiabroncs;
  • heti szemétszállítás körébe tartozó háztartási, valamint gazdálkodói-vállalkozói tevékenységből származó háztartási hulladékhoz hasonló hulladék.

További felvilágosítás kérhető, valamint időpont egyeztethető az Oroszlányi Ügyfélszolgálat 34/361-411-es telefonszámán, illetve az okg-info@oroszlany.hu e-mail címen.

Megosztás