Slider

Üdvözöljük Környén!

2851 – Környe, Alkotmány u. 2. | telefon: 34/573-100 | kapcsolat: info@kornye.hu

Évekig bujkált a hatóságok elől Komárom-Esztergom megye TOP 10-es bűnelkövetője, egy környei asszony. A nő bordélyház fenntartása, üzletszerű kéjelgés elősegítése, fiatalkorú futtatása miatt kapott 5 év 6 hónap szabadságvesztést, de a jogerős ítélet kihirdetését követően eltűnt az országból. Most hazajött, el is kapták a rendőrök – tájékoztatott Léber Gabriella, a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

A környei bordélyházban még 2004-ben érték tetten a testüket áruló lányokat és az addig virágzó üzlet tulajdonosát. A négyszintes bentlakásos „otthon”-ban 18 év alatti lányok is dolgoztak, mígnem a rendőrség véget vetett a tiltott tevékenységnek.

A ma már 53 éves környei asszony a bírói ítélet után éveken át ázsiai országokban bujkált.

A bíróság nemzetközi körözést adott ki ellene, a rendőrök pedig visszatérően ellenőrizték házát. A héten is körbejárták az épületet a tatabányai zsaruk, s motoszkálásra lettek figyelmesek. Kiderült, hogy a madame hazajött.

Az asszony menekülni próbált, egy műanyag szék segítségével átmászott a kerítésen a szomszéd kertjébe, majd ott a bokrok mögött várta, hátha elmennek a rendőrök.

A nő rosszul taktikázott, mert bár a rendőrök valóban elmentek, őt is vitték magukkal a Fővárosi BV-be.

Megosztás