Slider

Üdvözöljük Környén!

2851 – Környe, Alkotmány u. 2. | telefon: 34/573-100 | kapcsolat: info@kornye.hu

DSCF6419Szerda délután az ünnepélyes tanévnyitót az óvodások vidám verses műsorukkal nyitották meg. A címben szereplő felkiáltással  kívántak jó munkát erre a tanévre a 2. a osztályosok. Több, mint háromszáz diák számára kezdődött meg hivatalosan is az új tanév a Kisfaludy Mihály Általános Iskolában. A nagyok között megszeppenve nézelődött az a 41 apróság, akik idén ülnek először iskolapadba. A tanévnyitón a nyolcadikos tanulóktól átvehették az intézmény címeres nyakkendőjét, amely mostantól hirdeti, hogy ők is „kisfaludys” diákok.

DSCF6418„Érezzétek jól magatokat, meglátjátok, itt is vidáman telnek majd a napok. Szokatlan még számotokra, hogy ilyen sokan vagyunk, de higgyétek el, néhány nap múlva már számotokra is természetes lesz, hogy iskolába jártok”- köszöntötte az elsősöket Ráczné Wiszt Vilma megbízott intézményvezető.

 Ezután a nyolcadikosokhoz fordult:

DSCF6435„Ti lettetek iskolánk legnagyobb diákjai. Nagyon érdekes, mozgalmas, izgalmas tanév vár rátok: ki kell választanotok azt az iskolát, ahol tovább szeretnétek tanulni, fel kell készülnötök a felvételire, sikeresen be kell fejeznetek az általános iskolát. Kívánom, hogy ezek tudatában, egyre növekvő felelősségtudattal végezzétek munkátokat, vegyetek részt az iskola diákéletében, hogy igazán felkészülten kerülhessetek majd az új iskolába. „

Néhány hasznos tudnivalót is elmondott a tanévkezdéssel kapcsolatban, majd hivatalosan is megnyitotta a 2016/2017-es tanévet.

Megosztás