Slider

Üdvözöljük Környén!

2851 – Környe, Alkotmány u. 2. | telefon: 34/573-100 | kapcsolat: info@kornye.hu

Lassan egy éve készült el Környe telefonos applikációja, amely számos módon segíti az itt élők mindennapjait, a problémakezelést, hibabejelentést, és az ideérkezők tájékozódását. Az alkalmazást napjainkra egyre többen töltik le, hiszen felismerték, hogy Környe okosalkalmazása egy új lehetőség az itt élők részére. Töltse le Ön is, és indítsa el minden nap, hogy nyomon kövesse Környe legfontosabb történéseit!

Problémával találkozott? Jelentse be az okosalkalmazással, ha illegális hulladéklerakást tapasztalt, közvilágítási, vízelvezetési problémája van, ha elhagyott autót, kóbor állatot látott, esetleg valahol elszaporodott a parlagfű.

Vagy használja a Sétáló Arborétum funkciót, amellyel megismerheti Környe különleges fáit, cserjéit, virágait, dísznövényeit, hogy honnan származnak, és melyek a legjellegzetesebb tulajdonságaik.

Tudta, hogy Környén több mint húsz emlékmű található? Fedezze fel őket a Környe Applikációval, vagy válogasson az események között, ismerje meg a helyi vállalkozások, szolgáltatók, őstermelők, üzletek kínálatát, melyek közzétételét az önkormányzat a környei székhellyel rendelkezők számára díjtalanul biztosította.

Tartson Környével az okostelefonján, és a hamarosan megújuló internetes portálon keresztül is!

Megosztás