Slider

Üdvözöljük Környén!

2851 – Környe, Alkotmány u. 2. | telefon: 34/573-100 | kapcsolat: info@kornye.hu

pécsPécsett rendezték meg a hétvégén a Zen Bu Kan Kempo Országos Gyerek Bajnokságot az 5-12 éves ifjú tehetségek részére, akik között 9 kempoka képviselte a Gyémánt Kempo SE Környe színeit. A gyerekek ismét igazolták rátermettségüket és kitartásukat, hárman Országos Bajnoki címet szereztek.

Kilenc környei kempoka-val utazott a hétvégén a pécsi bajnokságra Bognár Levente mester, aki érthető büszkeséggel számolt be a versenyzők eredményeiről, melyet ő így summázott: ismét bebizonyították, hogy a környei gyerekek nem piskótából készültek!

Három ifjú hölgy is aranyéremmel térhetett haza, Benkő Lili Amarilla, Benkő Mirabella Niobé és Budai Anita földharcban szerzett Országos Bajnoki címet, melyet Anita formagyakorlatban még egy harmadik helyezéssel is „megfejelt”.

Varga Levente formagyakorlatát ezüstéremmel díjazták az ítészek, Tóth Hunorét harmadik, Pirityi Dominikét negyedik, Budai Leventéét 5. helyezéssel.

Földharcban bronzérmes lett Tóth Szabolcs, Varga Levente, Pirityi Dominik, negyedik helyezett Adamek Lili és Budai Levente.

pécs_07Gratulálok minden kis versenyzőmnek! Jó érzés bajnoknak lenni, de kevés jobb dolog van annál, mint amikor azok diadalmaskodnak, akik tőlünk tanultak! – fogalmazott a megmérettetés után Bognár Levente, aki azt is elárulta, hogy a sikerek ellenére sem ülnek a babérjaikon, hiszen hamarosan jön a következő megmérettetés, az Ifi-Junior Országos Bajnokság Sárosdon a 13-18 éves korosztály részére.

pécs_06 pécs_02 pécs_03 pécs_04 pécs_05

Megosztás