Slider

Üdvözöljük Környén!

2851 – Környe, Alkotmány u. 2. | telefon: 34/573-100 | kapcsolat: info@kornye.hu

Bár a rendőrkutyás bemutató előtt Gányai Balázs, a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense arra kérte a kis vackorosokat, hogy lehetőleg csendben kövessék az eseményeket, a bemutatót záró kötélhúzásnál a kicsik már kórusban biztatták társaikat: hajrá gyerekek!

Amolyan elő gyereknapot tartottak csütörtök délelőtt a Vackor Óvoda és Bölcsőde apróságai, hiszen nem mindennapi ajándékkal érkeztek a megyei rendőr-főkapitányság és tatabányai kapitányság, a katasztrófavédelem munkatársai az intézmény előtti parkolóba. A hangulatot Józsa Adrián járőrvezető és kutyája, Pál alapozta meg, velük egyébként a környei családi majálison is találkozhattak már a lurkók. Pál ezúttal is fegyelmezetten hajtotta végre a járőrvezető utasításait, és a csibész bemutató után még kötélhúzásra is maradt energiája. Bármennyire is szurkoltak azonban a vállalkozó kedvű gyerkőcöknek a többiek, nem igazán bírtak Pállal, s többen kacagva huppantak a földre, amikor „feladták a küzdelmet”.

A fiúk, lányok körében természetesen nagy sikert aratott a gránátdobás, a kerékpáros ügyességi pálya és a tűzoltó autó, de még a bűnügyi technikai osztály gépjárművét is körbe zsongták: az ártatlanságuk magabiztos tudatában engedelmesen nyújtották kezüket az ujjlenyomatuk levételéhez, ami érthető is, hiszen ők még nincsenek tisztában azzal, hogy ez az eljárás a felnőttek világában a rabosítás része…

Megosztás