Slider

Üdvözöljük Környén!

2851 – Környe, Alkotmány u. 2. | telefon: 34/573-100 | kapcsolat: info@kornye.hu

A Környei Horgász Egyesület Gyermek Horgászversenyt rendez az egyesületi gyermek tagok részére május 25-én. A verseny főtámogatója a Magyar Országos Horgász Szövetség, a Fisch Kft. Tatabánya, Környe Község Önkormányzata. A versenyre 2 korcsoportban, alsó és felső tagozatos általános iskolás tanulók nevezhetnek. Nevezni csak előzetesen lehet május 22-én 16 óráig lehet Török Mihály egyesületi elnöknél a Csavar Csapágy üzletben (Alkotmány u. 80.). Nevezési díj nincs, viszont a versenyzőnek rendelkezni kel Környei Horgász Egyesületi Tagsággal és országos regisztrációval!

A versenyre 25-én 7 órától várják a gyerekeket, 07.50-től etetés, a verseny nyolctól délig tart. A versenyzők 1 bottal, 1 horoggal, úszós készséggel versenyezhetnek, rakós bot használata TILOS!

Díjazás: mindkét korcsoportban 1-6 helyezettek Serleg horgász felszerelés díjazás, és több meglepetés.

Minden nevező kap etetőanyagot, és többféle horgász felszerelést, az eredményhirdetés után minden nevezőt vendégül lát a rendezőség.

A versenyre a szülőket, rokonokat is várja az egyesület, akik szeretnének egy kisebb majális tartani ezen a délelőttön.

A nevezéssel, tagsággal, vagy a versennyel kapcsolatban bővebb tájékoztatást Török Mihálytól lehet kérni a 30/2013891-es telefonszámon.

A rendezvény GDPR tájékoztatója itt tekinthető meg: horgász-Adatkezelési tájékoztató rendezvény kép- és videofelvétel-környe

Megosztás