Slider

Üdvözöljük Környén!

2851 – Környe, Alkotmány u. 2. | telefon: 34/573-100 | kapcsolat: info@kornye.hu

Akik ott voltak, mind azt mondták: őrületesre és legfőképpen igen hangosra sikeredett a gágogóverseny pénteken, de a közös kacsatánc is hatalmas sikert aratott a művészeti iskola néptáncosai által szervezett Márton-napi Libabálon.

A szervezők örömére a környei iskola számos diákja, s szüleik érkeztek sorra, segítettek a gyermekeknek a lámpások, almaliba és kitűzők elkészítésében, s László Márta főszervező Vadász Éva, Viskovics Andrea és Maticsné Szabó-Kovács Ágnes pedagógusok mellett a felsős táncos lányai szorgoskodására is számíthatott.

Tisch Ferenc „táncosnagypapa” harmonika muzsikájára pillanatok alatt nótára fakadtak és táncra perdültek a vendégek, majd “népzenediscó” következett, aki pedig megéhezett, az stílszerűen libazsíros kenyérből falatozhatott.

László Márta összességében nagyon sikeresnek találta a kezdeményezést, hiszen nem csak a táncos gyerekeknek sikerült egy remek Márton-napi programot szervezni. Ezen felbuzdulva úgy határozott, hogy jövőre lampionos sétával fejeződik majd be a Libabál.

Megosztás